Program

Velkommen til dag stappet med fag og hygge onsdag 30. mars i Kulturhuset i Bergen

  • 08:30 Registrering og frokost

    Kulturhuset i Bergen

  • 09:00 Åpningsforedrag

    Med Dag Sletmo fra DNB - kanskje Norges fremste sjømatanalytiker.

  • 10:00 Standområde åpner

    Møt spennende bedrifter og organisasjoner på stand som jobber i eller med sjømatnæringen

  • 11:30-13:30 Oppdrettsjuss 101 med Wikborg Rein (workshop)

  • 11:30 Lunsjforedrag #1 om salg & eksport og data & analyse i sjømatnæringen

    Med Bremnes Seashore og Kontali analyse.

  • 13:30 Lunsjforedrag #2 om oppdrettsjuss og rammebetingelser i sjømatnæringen

    Med Thomessen og Fiskeridirektoratet.

  • 15:00 Standområde stenger

  • 16:00 Foredrag: Norge i Morgen - Havbruk som en framtidsnæring med McKinsey

    Verden trenger mer mat som må produseres uten økte klimautslipp. Fordi løsningen finnes i havet, bør vi høyne ambisjonene for en av Norges største eksportsuksesser. Tiden er inne for å introdusere verden for et nytt norsk fiskeslag.

  • 17:00 Foredrag: CRISPR og oppdrett

    Stadig flere lanserer genredigeringsteknologien CRISPR som løsningen på de biologiske utfordringene næringen står ovenfor - er det riktig?

  • 18:15 - 19:30 Paneldebatt og vorspiel med BAHR

  • 19:30 - 23:00 Kveldsarrangement

    Bedriftene inviterer studenter de møter på stand med til kveldsarrangement. Her blir det middag & underholdning i sosialt samvær.