
Program
Velkommen til dag stappet med fag og hygge onsdag 30. mars i Kulturhuset i Bergen
-
08:30 Registrering og frokost
Kulturhuset i Bergen
-
09:00 Åpningsforedrag
Med Dag Sletmo fra DNB - kanskje Norges fremste sjømatanalytiker.
-
10:00 Standområde åpner
Møt spennende bedrifter og organisasjoner på stand som jobber i eller med sjømatnæringen
-
11:30-13:30 Oppdrettsjuss 101 med Wikborg Rein (workshop)
-
11:30 Lunsjforedrag #1 om salg & eksport og data & analyse i sjømatnæringen
Med Bremnes Seashore og Kontali analyse.
-
13:30 Lunsjforedrag #2 om oppdrettsjuss og rammebetingelser i sjømatnæringen
Med Thomessen og Fiskeridirektoratet.
-
15:00 Standområde stenger
-
16:00 Foredrag: Norge i Morgen - Havbruk som en framtidsnæring med McKinsey
Verden trenger mer mat som må produseres uten økte klimautslipp. Fordi løsningen finnes i havet, bør vi høyne ambisjonene for en av Norges største eksportsuksesser. Tiden er inne for å introdusere verden for et nytt norsk fiskeslag.
-
17:00 Foredrag: CRISPR og oppdrett
Stadig flere lanserer genredigeringsteknologien CRISPR som løsningen på de biologiske utfordringene næringen står ovenfor - er det riktig?
-
18:15 - 19:30 Paneldebatt og vorspiel med BAHR
-
19:30 - 23:00 Kveldsarrangement
Bedriftene inviterer studenter de møter på stand med til kveldsarrangement. Her blir det middag & underholdning i sosialt samvær.