Salmon City 2022

Teaser-video

Se bildene fra Salmon City 2022

Program Salmon City 2022 - Dag

  • 08:30 Registrering og frokost

    Kulturhuset i Bergen

  • 09:00 Åpningsforedrag

    Med Dag Sletmo fra DNB - kanskje Norges fremste sjømatanalytiker.

  • 10:00 Standområde åpner

    Møt spennende bedrifter og organisasjoner på stand som jobber i eller med sjømatnæringen

  • 10:45 - 11:30 CRISPR og Lakseoppdrett - Dorothy Dankel fra UIB & Ingebjørg O. Sævareid fra Salmon Group

    Genredigeringsteknologien CRISPR vant Jennifer Doudna og Emmanuelle Charpentier Nobelprisen i kjemi i 2020. Få teknologier spås tilsvarende påvirkning på vår tid. Hva har det med norsk laksenæring å gjøre?

  • 10:45 - 11:30 CV og alt om søknad m/ Seafood People - Sjømatbransjens egne headhuntere

  • 11:45 - 13:00 Workshop m/ Sjømat Norge

    KOMMUNIKASJONSWORKSHOP: (kun 20 plasser, førstemann til mølla)

    LAKSENS ROLLE I NORGE - FREMSTÅR NÆRINGEN SEXY NOK?

    For mange av de som bor i det som omtales som verdens fremste sjømatnasjon, går denne kunnskapen hus forbi.

    Bli med oss på workshop hvor vi sammen knekker koden for hvordan laksen skal få den

    posisjonen og oppmerksomheten den fortjener i Norge.

    VI LODDER UT BILLETTER TIL KVELDSARRANGEMENTET.

  • 12:00 - 13:00 Lunsjforedrag #1: Auksjonariusen, beskytterne og havbruksadvokatene med Fiskeridirektoratet & Thommessen

    Fiskeridirektoratet kommer for å snakke om marin bærekraft. Hvordan sørger vi for økt verdiskaping fra havene samtidig som vi tar vare på miljøet? Vi får også høre om en fremtidig oppdrettsform. Havbruksnæringen er i dag en kystnæring, men nå tilrettelegger myndighetene også for havbruk til havs.

    I tillegg kommer havbruksadvokatene i Thommessen for å gi studenter fra alle studieretninger en innføring i havbruksrettens verden.

    Servering av lunsj.

  • 12:00 - 12:45 Oppdrett på nye arter m/ bl.a. ShrimpVision og Pure Lobster

  • 13:30 - 14:30: Lunsjforedrag #2: Merkevarebygging, teknologiutvikling og analytikeren

    Bremnes Seashore, selskapet bak SALMA-laksen, kommer til Salmon City for å snakke om produkt- og teknologiutvikling.

    Etter Bremnes får vi høre fra et av de ledende data-selskapene i den globale fiskeri- og havbruksnæringen: Det Kristiansundbaserte analyseselskapet Kontali.

    Servering av lunsj.

  • 14:30 - 16:00: Wikborg Rein: Innføring i havbruksrett & Utviklingen i næringen i et regulatorisk perspektiv

    Wikborg Rein kommer til Salmon City for å ta jusstudenter gjennom en innføring i havbruksrett & utviklingen i næringen i et regulatorisk perspektiv

  • 15:00 - 16:00 Avslutningsforedrag med McKinsey: Norge i morgen-rapporten - Hva er oppdrettsnæringens rolle?

    Verden trenger mer mat som må produseres uten økte klimautslipp. Fordi løsningen finnes i havet, bør vi høyne ambisjonene for en av Norges største eksportsuksesser. Tiden er inne for å introdusere verden for et nytt norsk fiskeslag.

  • 15:00 Standområde stenger

Program Salmon City 2022 - Kveld

  • 17:30 - 19:30 Panelsamtale og vorspiel med BAHR

    Før kveldsarrangementet inviterer vi til vorspiel med BAHR.

    18:00-18:30 Ung i Laksen: En sofasamtale m/ Christian Eknes Lie i Coast Seafood og flere, samt kveldens første pils på Kulturhuset.

    18:45-19:25 Panelsamtale om fremtidens oppdrettsformer i samarbeid med advokatselskapet BAHR.

  • 19:30 - 23:00 Kveldsarrangement

    Bedriftene inviterer studenter de møter på stand med til kveldsarrangement. Her blir det middag & underholdning i sosialt samvær.

Utstillere Salmon City 2022

  • Sjømat Norge

  • Lerøy

  • MOWI

  • Bremnes Seashore

  • Kontali

  • Andfjord Salmon

  • BAHR

  • Norcod

  • Fiskeridirektoratet

  • Pure Lobster

  • Grieg Seafood

  • Wikborg Rein

  • BIR Bedrift

  • NCE Seafood Innovation

  • Shrimp Vision

Bidragsytere Salmon City 2022

  • McKinsey & Company

  • DNB