Muligheter for bedrifter under Salmon City 2024

UTSTILLEROMRÅDE 21. mars 10:00 - 16:00. (Få ledige plasser)

Torsdag 21. mars blir Kulturhuset i Bergen gjort om til et utstillerområde for bedrifter og andre aktører i norsk sjømatnæring. 40 aktører fra hele verdikjeden, og fra hele norsk sjømatnæring møter 1000+ studenter fra hele landet på stand. Dette er hjertet i Salmon City. Stedet hvor den gode samtalen finner sted.

Ta kontakt med Christian Nesse Kaurin på christian@salmoncity.no / 472 75 259 for mer informasjon om dine muligheter.

FOREDRAG 20. og 21. mars. (Utsolgt)

Under Salmon City gir vi bedrifter anledning til å kjøpe foredragstid på scenen. Bedriftene holder innlegg om ulike tematikker, bla. “Nye oppdrettsformer”, “Teknologiske gjennombrudd i næringen”, “Sjømatinvesteringer i usikre tider”, og “Kutter sjømatselskapene i tråd med Paris-avtalen?”.

Salmon Citys mest populære produkt.

WORKSHOPS 20. mars (Utsolgt)

Bedriftene inviterer til workshops hvor de går dypere i problemstillinger fra sitt selskap sammen med en liten gruppe studenter.

I 2024 blir det bl.a. workshops fra Salmon Evolution, Lerøy, Mowi, Andfjord Salmon og Cargill.

SJØMATAFTEN 21. mars 19:30 - sent

Salmon City 2024 rundes av med Sjømataften. Studenter og næringsliv setter seg til bords for en kveld med matopplevelser, underholdning og den gode samtalen.

Hvor: Kulturhuset i Bergen.

Dresscode: Cocktail.

Billetter: Kun for utstillere, delegater og studentene de inviterer med seg. Ta kontakt med Mathias Sagevik på mathias@salmoncity.no for mer informasjon.

DELEGATPASS 20. og 21. mars

Vi selger et begrenset antall delegatpass til bedrifter og andre aktører som ikke er utstillere under Salmon City 2024.

Dette gir tilgang på konferanseprogram, utstillerområdet og Business Backstage.

Kontakt Mathias Sagevik på mathias@salmoncity.no for mer informasjon og kjøp av delegatpass.